Zonnebrillen


Een zonnebril draag je niet alleen in de zomer. In de winter is het minstens zo serengeti-zonnebrillen-patrick-dempseybelangrijk om de ogen te beschermen. Het hele jaar door schijnt de zon en UV-straling en blauw licht tast ook in de winter de ogen aan.

Onze huid beschermen we met kleding en zonnecrème, dus waarom onze ogen niet? Alleen zonnebrillen met glazen van een hoge kwaliteit bieden de ogen effectieve bescherming.

Hip & cool

Gelukkig is het dragen van een zonnebril ook hip en cool en een zonnebril is onderdeel van een moderne look, ook in de winter. Modeontwerpers en fabrikanten ontwerpen een zonnebril dus niet alleen voor bescherming, maar ook als sieraad

Merken, maten en kleuren

Er zijn veel verschillende merken, maten en kleuren. Frey Oogzorg kan u goed informeren over de mogelijkheden en de verschillen in merken en kleuren. In onze winkel vindt u ondermeer Serengeti, Rayban, Polaroid, Gloryfy, Rodenstock, Gant en Mercedes

Serengeti

De zonnebrillen van Serengeti staan bekend als de beste ter wereld. De Serengeti glazen zijn meekleurend, werken contrastverhogend en zorgen voor de beste bescherming tegen UV-straling, hinderlijk blauw licht en infrarood licht. De speciale Serengeti glazen worden ervaren als rustgevend en passen zich meteen aan bij veranderd licht. Vooral in het verkeer biedt Serengeti daardoor extra veiligheid.

Zonnebril op sterkte

Wilt u de glazen van bestaande zonnebrillen op sterkte? Ook dat doen we bij Frey Oogzorg zelf. Glazen op sterkte kunt u zelfs combineren met een leesgedeelte, waardoor u de bril naar uw persoonlijke smaak kunt aanpassen.

Meekleurende brillenglazen

Transitions zijn meekleurende brillenglazen voor dagelijks gebruik. De nieuwe Transitions brillenglazen reageren op direct en indirect zonlicht. Ze passen zich dus automatisch aan het licht aan.

U ziet scherper en de glazen filteren voortdurend het licht waardoor u minder schittering ziet en uw ogen minder snel moe worden. Transitions bieden een optimale balans tussen donker buiten en licht binnen.

Meer weten? Kom gerust langs!

logos-zonnebrillen

Facebook